Opplysningen 1881 AS

Opplysningen 1881 AS leverer brukerbetalte opplysningstjenester via telefon, SMS og app og er Norges originale, største og fremste formidler av person- og bedriftsinformasjon. 

Opplysningen 1881 har i 140 år levert opplysninger om telefonnummer, navn og adresser og merkevaren har svært høy kjennskap i Norge.

Les mer om Opplysningen.no
Se informasjon fra Regnskapstall.no
Logo og profilmanual

Tjenester

Ring 1881

Opplysningen 1881s kundesentre i Namsos og Otta holder åpent hver dag, hele året, for å besvare alle samtaler som kommer inn til 1881. 1881s kundeveiledere er eksperter på å finne det kundene etterspør og tjenesten har en kundetilfredshet på 5,5 av 6 stjerner.

SMS til 1881

1881 besvarer søk på navn og nummer på SMS. Ved SMS-søk, vil 1881 alltid yte ekstra for å finne det kunden søker. Hvis maskinen ikke finner svaret søker kundeveilederne videre manuelt, uten ekstra kostnad for kunden.

Appen 1881 Mobilsøk 

1881 Mobilsøk er en premium, app for iPhone og Android. Abonnentene får tilgang til en reklamefri app med oppdatert telefonselgervarsel, og Android brukerne kan se hvem som ringer – når det ringer, via automatisert oppslag hos 1881. I tillegg får de fritt søk i 1881, gruppe-SMS og telefonkonferanse inkludert i tjenesten.

 

Styret i Opplysningen 1881 AS

Gunnar Jacobsen

Gunnar Jacobsen

Styrets leder

Hege Tjørsvaag Brattebø

Hege Tjørsvaag Brattebø

Styremedlem

Gyrid Skalleberg Ingerø

Gyrid Skalleberg Ingerø

Styremedlem

Jan Erik Sørgaard

Jan Erik Sørgaard

Styremedlem

Mads Gåsemyr

Mads Gåsemyr

Administrerende direktør

Marius Bismo

Marius Bismo

Styremedlem (ansatterepresentant)

Siluett

Venke Marie Heimdal

Styremedlem (ansatterepresentant)